––––•(-• Dostyurdu Forum Cafe •-)•–––– > Tanışma Kaynaşma

Kendinizi bu bölümden tanıtarak başlayabilirsiniz!

(1/12) > >>

Dostyurdu:
Bu Siteyi kurmamdaki amacım güzel paylaşımların oldugu bi yer ve sanal dünyada aranılan özellikleri bi nebzede olsa kendi sitemde siz değerli üyelerimize sunmaktır.

Kişsel tanıtıma gelince Kendi halinde biri dersek yeterli olur sanırım..

arda:
Herkese Merhabalar; Benim adım nickimdende anlaşılacağı gibi arda... 23 yaşında kumral bir arkadaşınız olarak; istanbulda yaşamaktayım, şuanda yüksek lisansımı bitirmeye çalışıyorum, hatta kafayı yemek üzereyim... Sevgili dostyurdunun mütevazi tanıtımı üzerine sanırım bukadarı yeterli olmuştur, daha detaylı tanışmak isteyen arkadaşları msn'e beklerim;)                                             


Bu arada sevgili kızılçören aramıza hoşgeldin, güzel dileklerin için dostyurdu.com adına teşekkür ederim... site kurucusu dostyurdu ile görüşürsen böyle bir siteye kolaylıkla sahip olabileceğini öğrenebilirsin... herzaman görüşmek üzere...


Sırada bekleyen diğer arkadaşlarda kendilerini tanıtabilirler sanırım di mi?

kızılçören:
Sayın site kurucusu DOSTYURDU, adındanda anlaşılacağı gibi art niyeti olmayan,topluma hizmet vermeyi, tanışmayı ve birazda eylenmeyi amaclayan halisane bir site olduğu anlaşılmaktadır.
Bu acemi halimle sitenizi didik didik ederek gezdim ve çok beyendim elinze ve yüreyinize sağlık.  Ben yaşlı biriyim doğrusu ki böyle şeylerle uğraşmaya utaniyorum bu yüzden cevreme pk caktımamaya özen gösteriyorum.
Herkezin böyle bir siteye sahip omasını arzu ettiği gbi,bende böyle bir siteye sahip olmayı isterim. benimde  kendime göre projelerim var. Acaba diyorum biyle birsite de bana  yapabilirmisiniz. Eğer yardımcı olur bana yol gösterecek olursanz çok sevinirim. Ve ben bu işi yapabileceğime inaiyoru. Sağlıçakla kalın Allaha amanet olun

ahmet.41:
Sevgi saygı değer arkadaşlar herkese merhaba ,ismim Ahmet YAKA 1970 trabzon doğumluyum.bursa da oturuyorum.inşaallah ilerki günlerde daha iyi paylaşımlarımız olur.hepinize hayırlı günler diliyorum.

Dostyurdu:
Aramıza Hoşgeldin  Ahmet insallah bekledigin dostluk degerini  aramızda bulacaksın.


--- Alıntı yapılan: ahmet.41 - 21 Şubat 2018, 12:42:27 ---Sevgi saygı değer arkadaşlar herkese merhaba ,ismim Ahmet YAKA 1970 trabzon doğumluyum.bursa da oturuyorum.inşaallah ilerki günlerde daha iyi paylaşımlarımız olur.hepinize hayırlı günler diliyorum.

--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git