Dostyurdu Forum

––––•(-• Rüya Tabirleri •-)•–––– => Rüya Yorumları => Konuyu başlatan: Dostyurdu - 16 Şubat 2018, 11:32:49

Başlık: Rüya Yorumları -D-
Gönderen: Dostyurdu - 16 Şubat 2018, 11:32:49
DALGA : Rüyada dalgalı deniz görmek başarının biraz güç olacağını açıklar. Bekar biri için bu tür rüyalar aşkta sorunlar olarak yorumlanır. Dalgalarla boğuşan bir insan, ani bir fırsattan yararlanarak birden yükselir. Dalgalı denizde yüzen insan bol para kazanır. Dalgaların kıyıya çarpması çok uzaklardan gelecek kısmeti haber verir.

DALMAK : Denize dalıyorsanız, bu riske girmekten vazgeçmeniz gerektiğinin işaretidir. Aksi takdirde mal kaybına uğrayabilirsiniz.

DANS : Genel olarak dans rüyaları iyi sayılmazlar. Dans hatalı düşünceler, duygular yüzünden gelecek sıkıntı olarak yorumlanır. Rüyasında dans ettiğini gören kimse güç durumda kalır. Ancak rüyasında güzel bir yerde, çok tatlı bir müzik duyarak dans edenleri seyreden insan için bir kısmet söz konusudur.

DANTEL : Bir düşmanınızla sorunlar yaşayacaksınız. Güzel işlenmiş dantel, güzel haberlerin simgesidir.
 
DAVET : Bir yere davet edildiğinizi görmek, hoş olmayan birtakım olaylarla karşılaşacağınız anlamına gelir.

DAVUL : Davul sesi duymak, uzakta yaşayan bir arkadaşınızın sizin yardımınıza ihtiyacı olduğunun işaretidir. Davul görmek, insan ilişkilerinde başarılı olup birçok arkadaş edineceğiniz anlamındadır.
 
DEDEKTİF : Yakında elinize para geçecek ve birtakım başarılara imza atacaksınız. Rüya sahibi kadınsa, aşk hayatında sorunlar çıkacağına işarettir.

DEDİKODU : Sahte arkadaşlar yüzünden aşağılanacak ve birçok sorun yaşayacaksınız.
 
DELİ : Rüyasında deli gören kimse, çevresinden olmayan biriyle bir yabancıyla tanışır. Bir delinin bir şey vermesi de kısmet olarak yorumlanır. Rüyasında delirdiğini gören kimsede bir konuda isabetli bir karar verir ve çevresinde hayranlık uyandırır.

DENİZ : Deniz rüyaları genellikle iyiye yorumlanır. Masmavi engin deniz, insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur. Dalgalı bir deniz mutluluğun bazı sorunlardan sonra geleceğine işaret eder. Denizde yüzdüğünü gören insan arka arkaya yolculuk yapar.

DENİZKIZI : Aşk hayatında birtakım hayal kırıklığı yaşayacak.

DEPREM : İş hayatınızda birtakım sorunlarla karşı karşıya kalacaksınız. Bu rüya, ülkeler arasında savaş çıkacağı anlamına da gelir.

DERİ : Deri veya derici dükkanı görmek, hem iş hem aşk hayatında başarılı olacağınız anlamına gelir.

DEVE : Birtakım zorluklarla karşılaşacaksınız. Fakat sabırlı ve güçlü olarak bunların üstesinden gelebileceksiniz. Bir deveye sahip olduğunuzu görmek, maddi durumunuzun düzeleceği ve elinizin para göreceği anlamındadır.

DEVEKUŞU : Herkesten habersiz bol para kazanacak ve zengin olacaksınız. Bazı insanlar paranız için sizinle ilişki kurmaya çalışabilir.

DİKİŞ : Dikiş rüyaları insanın dünyadaki gayretlerini, çalışmalarını açıklarlar. Temiz bir kumaş, giysi vb diktiğini gören insan gerçekten hayırlı işler yapmış demektir ve bunların karşılığını görecektir. Fakat diktiği şey yırtık ve pisse o kimse doğru hareket etmemektedir.
 
DİKİŞ DİKMEK : Mutlu bir aile hayatına işaret eder.

DİLENCİ : Rüyada dilenci görmek işlerin kısa süre sonra yoluna gireceği anlamına gelir. Dilenciye sadaka vermek sıkıntıların geride kalacağı, dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.

DİŞ : Hastalığın işaretidir. Dişlerinizin döküldüğünü gördüyseniz, yakında kötü bir haber alacağınızın işaretidir.

DİŞÇİ : Bir arkadaşınızın dişçilik yaptığını ve dişlerinize baktığını gördüyseniz, o arkadaşınıza güvenmemelisiniz. Başka birinin dişlerine bakıyorsa, birtakım çirkin dedikodularla karşı karşıya kalacaksınız.
 
DOĞUM : Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulma olarak yorumlanır. Rüyasında doğum yapan kadın bütün sıkıntılarından kurtulur ve rahat eder. Doğum ağrısı çekmek sıkıntıdan sonra gelecek güzel günleri işaret eder.

DOĞUM GÜNÜ : Doğum gününün anlamı pek iyi değildir. Bu rüya şanssızlık ve fakirlik anlamındadır.

DOKTOR : İş hayatında birtakım düşmanlarınız var. Rüya sahibi kadınsa, hastalanacağı anlamına gelir.
 
DOMUZ : Rüya domuz görmek uğursuzluk getirir. Bazı kişiler bu rüyayı başarıyla da değerlendiriyorlar.

DONDURMA : Dondurma yemek başarının işaretidir. Dondurmanın eridiğini görüyorsanız, hayallerinizi gerçekleştiremeyeceksiniz demektir.

DUA : Rüyada dua etmek mutluluğun ve başarının işaretidir.

DUDAK : Dolgun yumuşak dudaklar, mutluluğun ve gücün işaretidir. Sevginiz karşılıksız kalmayacak ve hoşlandığınız kişiden karşılık göreceksiniz. İnce dudaklar, her türlü sorunun üstesinden geleceğiniz anlamındadır.

DÜĞME : Yeni düğme, zengin ve size saygı duyan biriyle evleneceğiniz anlamındadır. Eski, kırık düğme, hastalığın ve zararın işaretidir.

DÜĞÜN : Mutluluğun işaretidir. Kendi düğününüzü gördüyseniz, uzakta yaşayan bir akrabanızdan kötü haber alacaksınız anlamına gelir.

DÜŞÜK YAPMAK : Mutluluğun ve başarının işaretidir.