Dostyurdu Forum

––––•(-• Rüya Tabirleri •-)•–––– => Rüya Yorumları => Konuyu başlatan: Dostyurdu - 16 Şubat 2018, 11:34:56

Başlık: Rüya Yorumları -F-
Gönderen: Dostyurdu - 16 Şubat 2018, 11:34:56
FABRİKA : Rüyada fabrika toplum olarak yorumlanır. Fabrikada çalıştığını gören kendi gayretiyle toplumda iyi bir yere sahip olur. Fabrikadan uzaklaştığını gören çevreden uzaklaşır. Fabrikanın iyi çalışması toplum ilişkilerinin başarıyla süreceğini anlatır. Yeni bir fabrika daha güzel ve rahat bir gelecek olarak yorumlanır.

FAHİŞE : İnsanlar yakında dürüstlüğünüzden şüphelenecekler.

FAL : Fal rüyaları iki şekilde yorumlanırlar. Rüyasında fal baktırdığını gören kimse dedikodulara, söylentilere neden olacak bir maceraya atılabilir. Veya adı bir olaya karışabilir.

FARE : Fare rüyaları hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları sağlıkla ilgilidir. Ayrıca işte başarısızlık, zarar vb de işarettir. Bir yerde farelerin dolaştığını gören insan birden hastalanır. Evine fare girdiğini gören zarara uğrar.
 
FASULYE : Hastalık demektir.

FENER : Genel olarak fener rüyaları iyi sayılır. Elinde yanan bir fener olan kişi, kendisini düşündüren sorunlardan sıyrılmak için hemen bir fırsat bulacaktır.
Fakat fener yanmıyorsa insan bir süre bocalayacaktır. Eldeki fener birden sönerse o insan duyguları yüzünden yanılgıya düşecektir. Rüyada devamlı çakan bir deniz feneri gören hiç aklında olmayan bir maceraya atılacaktır. Genel olarak fener rüyaları iyi sayılır. Elinde yanan bir fener olan kişi, kendisini düşündüren sorunlardan sıyrılmak için hemen bir fırsat bulacaktır. Fakat fener yanmıyorsa insan bir süre bocalayacaktır. Eldeki fener birden sönerse o insan duyguları yüzünden yanılgıya düşecektir. Rüyada devamlı çakan bir deniz feneri gören hiç aklında olmayan bir maceraya atılacaktır.
 
FINDIK : Aşk ve iş hayatında oldukça başarılı olacaksınız.

FIRÇA : Saçınızı taradığınızı görmek, yaptığınız bir hatadan dolayı birtakım sorunlar yaşayacaksınız. Eski bir fırça kullanıyorsanız, bu hastalanacağınız anlamına gelir. Birçok fırçayı bir arada gördüyseniz, karşınıza birçok iş imkanı çıkacak demektir.

FIRIN : Güzel bir aile hayatınız olacağına ve birçok çocuğunuz olacağına işarettir.
 
FIRTINA : Rüyada fırtına büyük değişiklik olarak yorumlanır. Ortalığı altüst eden bir fırtına hayatın tamamen değişeceğini açıklar. Böyle bir fırtınada kaldığını gören kimse, kendisine yepyeni bir yol çizecektir. Fırtına rüyaları kötüye yorulmaz. Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır. Fırtınadan evi uçan biri taşınır. Fırtınada her şeyin yerle bir olduğunu gören biri adeta yeniden doğar.

FİL : Fil rüyası olumlu sayılır. Bir file bindiğini gören kimse, akıl edemediği bir şeyi yaparak işinde büyük başarıya ulaşır. Üstünde yeşil örtü örtülü gören, havadan para alır.

FLÜT : Uzaktan gelecek arkadaşlarınızla mutlu bir buluşma yaşayacaksınız.

FORMA : Rüyasında forma giyen kimse belirli koşullara uymak zorundadır. Bir kulüp forması giyen insan yeni durumlarla karşılaşır ve hayatında belirli, olumlu değişiklikler yapar. Güzel renkli bir forma giyen biraz gayret, sebat ve kurallara uyma koşuluyla işte başarı alınır.

FOTOĞRAF MAKİNESİ : Fotoğraf çekmek, yakın bir arkadaşınız tarafından hayal kırıklığına uğratılacaksınız.

FUAR : Rüyasında bir fuar alanında gezdiğini gören kimsenin hayatı çok kısa süre içinde değişir. Fakat fuar kalabalık gürültülü ise o kişinin belirli değişiklikleri yapabilmesi için uğraşması gerekir. Parlak, neşeli, hareketli bir fuar her şeyin kolaylaşacağına işaret eder.