Dostyurdu Forum

––––•(-• Rüya Tabirleri •-)•–––– => Rüya Yorumları => Konuyu başlatan: Dostyurdu - 16 Şubat 2018, 11:36:02

Başlık: Rüya Yorumları -G-
Gönderen: Dostyurdu - 16 Şubat 2018, 11:36:02
GARAJ : Yakında özel hayatınız düzene girecek.

GAZETE : Rüyasında bir gazete aldığını gören de sadece kendisini ilgilendiren, geleceğini etkileyecek bir gerçeği öğrenir. Gazete daima iyi haber, ferahlık verecek söz olarak yorumlanır.

GEBELİK : Gebelik rüyaları hiçbir zaman iyiye yorumlanmaz. Gebelik doğrudan doğruya sıkıntıları belirtir. Rüyasında gebe olduğunu gören kimse büyük bir dert ve sıkıntıyla karşılaşır. Bu sıkıntı başa çıkılamayacak kadar büyük olabilir. Ve kolay kolay sona ermeyecektir. Gebelik rüyaları işsizlik, evle ilgili sorun ve sevgiliyle ilgili keder olabilir.

GECE : İş hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacaksınız. Canınız sıkılacak; fakat güçlü olmaya çalışın.

GELİN : Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumdur. Gelin kısmet, neşe, huzur, müjde, yaklaşan güzel günler demektir. Gelin olduğunu gören bekar ise hemen evlenir. Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutluluğa, yırtık yada kirliyse sonu belli olmayan evliliğe işarettir.

GEMİ : Gemi rüyaları birkaç şekilde yorumlanır. İçi aydınlık temiz bir gemi, işlerde başarıdır. Pis ve bakımsızsa işlerin bozulacağına delalet eder. Böyle bir gemiye binen kadının adı bir maceradan dolayı dedikoduya karışır. Bir erkekler ilgili bu rüya işle ilgili güçlüktür. Batan bir gemiden çıktığını gören kimse bir darlıktan kurtulur.

GEYİK : Rüyada kırda, ormanda vb dolaşan geyik görmek yabancıların neden olacağı sorunlardır. Bir geyik yakaladığını gören kişi yabancı birinin sorununu halleder ve bu sayede kısmet alır. Bir geyiği vurduğunu gören, uzakça yerden gelecek bir habere üzülür. Geyiği seven veya okşayan biri bir yabancıyla maceraya atılır.
 
GİYSİ : Yırtılmış, eskimiş giysiler; yabancı bir kişinin kötülüğüne uğrayacağınız anlamına gelir. Temiz ve yeni giysiler zenginliğin işaretidir.

GONCA : Yakında başarılı olup, huzur içinde yaşayacağınız anlamına gelir.

GÖBEK : Kocaman şişman bir göbek; ciddi bir hastalığa işarettir. Güzel sağlıklı göbek, başarıların habercisidir.

GÖÇ ETMEK : Rüyanızda ülkenizden göç ettiğinizi görmek, hastalanacağınız anlamına gelir. İş hayatında da birtakım yanlış kararlar alacaksınız.

GÖĞÜS : Şekli düzgün göğüs görmek, şansınızın açık olacağı anlamına gelir. Şekilsiz göğüsler, aşk hayatınızda birçok hayal kırıklığına uğrayacağınız anlamına gelir.