Dostyurdu Forum

––––•(-• Rüya Tabirleri •-)•–––– => Rüya Yorumları => Konuyu başlatan: Dostyurdu - 16 Şubat 2018, 11:39:27

Başlık: Rüya Yorumları -İ-
Gönderen: Dostyurdu - 16 Şubat 2018, 11:39:27
İBADET : Bu rüyalar daima iyiye yorulur. İbadet ettiğini gören kimse dertlerinden, sıkıntılarından sıyrılır. Eskisinden çok daha iyi konuma gelirler.

İÇKİ : Rüyada şerbet, şurup gibi içkiler daima hayırlı sayılırlar. Berrak ve güzel renkli olmaları koşuluyla iyidir. Buna karşılık içinde alkol olanlar iyiye yorulmazlar.

İDAM : Rüyada idam edildiğini görmek, başkaları yüzünden zarara gireceğiniz anlamına gelir. Karardan vazgeçildiğini görmek, birçok sorunun üstesinden geleceğiniz anlamındadır.

İDRAR : Hastalığın ve kavganın işaretidir. Rüyada idrar yaptığınızı gördüyseniz, bu özellikle aşk hayatında şanssızlık anlamına gelir.

İĞNE : Birtakım sıkıntı ve şanssızlıklarla karşılaşacağınız anlamındadır.

İHTİYAR : Rüyasında bir ihtiyar, yani iyice yaşlanmış birini gören kimse hayırlı bir haber alır. İhtiyar erkekse haber parayla ilgilidir. Yaşlı olan kadınsa haber sevgiyle ilgili olabilir. İhtiyar birinin elinden bir şey almak yaklaşan bir mutluluktur. Rüyasında ihtiyarlığını gören kimsenin çok uzun ömürlü olacağı söylenir.

İLAÇ : Rüyada tadı güzel olan bir ilaç alıyorsanız, birtakım sorunlarla karşılaşacak; fakat bu sorunlara derhal çözüm bulabileceksiniz. Acı bir ilaç, kaybın ve hastalığın habercisidir.

İMPARATOR : Uzun bir seyahate çıkacağınızın habercisidir. Fakat bu seyahatler güzel geçmeyecek; bunlardan pek karlı da çıkmayacaksınız.

İMPARATORİÇE : Çok başarılı olup yükseleceksiniz. Fakat aşırı derecede kibirli olmanız sizi başarısızlığa sürükleyecek.
 
İNCİ : Rüyada inci gören bir erkekse, çok üzülebilir ve gözyaşı dökebilir. Buna karşılık rüyasında boynuna inci takan kız evlenir. Birden fazla inci taktığını gören kızı birkaç kişi birden isteyebilir. İncileri tek tek ipe dizen kişi sevinç gözyaşı dökebilir.

İNCİR : Rüyada incir daima kısmettir. Üstü yeşil veya siyahımsı olgun incir yiyen kimse umduğundan çok daha büyük kısmet alır. Fakat incirler kurtluysa bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.

İNEK : Memeleri süt dolu inek, bereketin ve bolluğun ifadesidir.

İNTİHAR : İntihar ettiğinizi gördüyseniz, bu, yakında birtakım aksiliklerle karşılaşacağınız anlamına gelir. Başka birinin intihar ettiğini gördüyseniz, Bu başka insanların hatalarından dolayı hayatınızın olumsuz etkileneceğinin işaretidir.

İP : Sıkıntılı günler geçireceksiniz. Özellikle aşk hayatınızda karmaşık ve tedirgin günler olacak.

İPEK : Rüyada ipek görmek çok iyi sayılır. İpek saflık, iyi niyet, yükselme, başarı vb olarak yorumlanır. Rüyasında ipek elbise giyen kadın aradığı mutluluğa kavuşacaktır. İpek giydiğini gören erkekte bir dedikodudan sonra bir kısmet alacaktır.
 
İSKAMBİL KAĞIDI : Rüyada para kazanmak için değil de eğlence amacıyla iskambil oynuyorsanız, hayallerinizi gerçekleştireceksiniz demektir. Para için oynamak, maddi sıkıntıya işarettir.

İSTİFA ETMEK : İşinizden istifa ettiğinizi gördüyseniz, bu, iş konusunda yeni girişimlerde bulınacak, fakat başarısız olacağınız anlamına gelir. Başkalarının istifa etmesi, kötü haberler alacağınıza işarettir.

İTFAİYE : Rüyada itfaiye görmek sanılanın aksine iyidir. İtfaiye arabalarının geldiğini gören önemli birinden bir iyilik görecektir. Kırmızı bir itfaiye arabası tek kelimeyle müjdedir. Arabadan su sıkıldığını gören kimse önemli bir göreve gelir ve çevresinin takdirini alır.