Dostyurdu Forum

––––•(-• Sinema Bölümü •-)•–––– => Sinemadan haberler => Konuyu başlatan: Dostyurdu - 20 Şubat 2018, 01:53:04

Başlık: Bu defa kamera arkasında...
Gönderen: Dostyurdu - 20 Şubat 2018, 01:53:04
(https://resmim.net/f/aHvFRg.jpg)


Sinemanın en yetenekli aktörleri arasında kabul edilen Robert De Niro, bu kez kamera arkasından hayranlarına seslenecek.

Hollywood.com adlı internet sitesinin haberine göre, De Niro'nun yönetmenliğini üstleneceği ''The Good Shepherd'' adlı filmin çekimleri, yeni yılın ilk günlerinde başlayacak.

Filmin hazırlıkları aşamasında başrol oyuncusu olarak Leonardo di Caprio ile anlaşan De Niro, filmin çekileceği günlerde başka anlaşmaları olması nedeniyle di Caprio ile yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını, filmin başrolünü ''Bourne Identity'' ve ''Ocean's Eleven'' serilerinin başarılı aktörü Matt Damon'un üstleneceğini belirtti.

Çoğu meslektaşının aksine, bugüne kadar kamera arkasına geçmeyen De Niro, yönetmenlik tarzının yakın dostu ve çalışma arkadaşı, ABD'nin önemli yönetmenlerinden Martin Scorsese'den fazlasıyla etkilendiğini belirtiyor.

De Niro, açıklamasında, kendisini aktörlük kariyerinin zirvesine çıkaran filmlerden 8 tanesinde Scorsese'nin imzasının bulunduğunu hatırlatarak, ''O kadar çok birlikte çalıştık ki, sanırım ondan bana bir şeyler bulaşmıştır'' dedi.