––––•(-• Sinema Bölümü •-)•–––– > Sinemadan haberler

Merakla beklenen ve 2018'de vizyona girecek filmler

(1/3) > >>

Dostyurdu:
ARİFV216 (5 OCAK)

2018 yılında da sinemaseverleri birçok farklı türden yapım beyazperdede bekliyor. Sinemalar.com yeni yılın en çok merak edilen 5 filmini Deadpool 2, Kara Panter, Tomb Raider, Yeni Mutantlar ve ArifV216 olarak sıraladı. Biz de yerli ve yabancı yapımlardan çekimleri yapılan ve vizyon tarihleri açıklanan filmleri de ekleyerek listeyi derledik. İşte yeni yılın merakla beklenen vizyon listesi... (Not: Sıralama vizyon tarihlerine göre yapılmıştır)



Kaynak: https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/merakla-beklenen-ve-2018de-vizyona-girecek-filmler

Dostyurdu:
HADİ BE OĞLUM (2 ŞUBAT)
Hadi Be Oğlum
Hayatını küçük oğlu Efe'ye adamış olan Ali balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Ali’nin bu hayatta tek amacı oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunları yaşayan Efe, diğer çocuklar gibi gülüp oynayan ve duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Ali oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da karamsar düşünceler hissetmektedir. En büyük dileği ise, görünüşte tepki vermeyen oğlunun onu anladığını bilmektir.

Ali kendi babasının, annesinin ve sevdiği kadının anılarının yükünü taşımakta ve oğluna duyduğu sevgi, kendisini ayakta tutarken oğlunun da hayatını şekillendirecektir. Bir baba ile oğul hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmenlik koltuğunda Bora Egemen yer alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un balıkçı Ali’yi canlandırdığı filmde genç oyuncu Alihan Türkdemir Efe karakterine hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Büşra Develi ve Yücel Erten gibi isimler de yer alıyor.

Dostyurdu:
ÖZGÜRLÜĞÜN ELLİ TONU (9 ŞUBAT)

Fırtınalı geçen uzun bir dönemin ardında nihayet aşıklar kavuşmuş, Ana (Dakota Johnson) ve Christian (Jamie Dornan) evlenmişlerdir. Birlikte gerilimli ve zor günleri geride bıraktıklarını düşünen çift için önlerindeki hayat yine kolay olmayacaktır, nitekim Ana'nın eski patronu Jack Hyde (Eric Johnson) ve Christian'ın geçmişinde bırakmaya çalıştığı Elena Lincoln (Kim Basinger), hayatlarından çıkmamaya kararlıdır.



Dostyurdu:
KARA PANTER (16 ŞUBAT)

Yönetmenliğini Ryan Coogler'ın üstlendiği "Kara Panter" filmi, 16 Şubat 2018'de vizyona girecek.

Orijinal adı "Black Panther" olan filmin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu.

Senaryosunu Coogler ile birlikte Joe Robert Cole'un kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Chadwick Boseman, Michael Jordan, Lupita Nyong'o, Martin Freeman ve Danai Gurira yer alıyor.

Aksiyon, dram ve fantastik türündeki Amerikan yapımı filmin yapımcılığını ise Kevin Feige üstlendi.

Filmin konusu ise özetle şöyle:

"Kaptan Amerika ile yan yana çarpıştıktan sonra vatanı Wakanda'ya dönen Kara Panter (Chadwick Boseman), bu gözlerden uzak ancak son derece gelişmiş ülkeye liderlik etmeye hazırlanmaktadır. Ancak ülke içinde karışıklıklar çıkmış, tahta aday olan başkaları da baş göstermiştir. Ülkesini bir arada tutmak ve savaşa girmesini engellemek isteyen T'Challa, CIA ajanı Everett K. Ross'un da (Martin Freeman) yardımını alacaktır."

Dostyurdu:
CAN FEDA (23 ŞUBAT)




Burak Özçivit ve Kerem Bürsin Aynı Filmde!

İki yakışıklı oyuncu "Can Feda" filminde buluşuyor.

Yerli sinema ve ekranların en sevilen erkek oyuncularından Burak Özçivit ve Kerem Bürsin bu kez aynı filmde seyircilerin karşısına çıkıyor. İkili "Can Feda" filminde birlikte rol alacak.

Vatan için iki askerin milli mücadelesini işleyecek olan filmde askerlere söz konusu ünlü ikili hayat verecek. TAFF ve BRK’S işbirliğiyle hayata geçirilen projenin yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun oturuyor. Filmin senaryosunda ise Zafer Külünk'ün imzası var.

Merakla beklenen film 23 Şubat’ta seyirciyle buluşacak.

kaynak: beyazperde.com

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git