Kayıt Ol
 
Dost Yurdu Foruma Hoşgeldiniz...!!!

Rüya Yorumları -V-
Okunma sayısı 1451 defa
16 Şubat 2018, 11:52:57
VADİ : Rüyada görülen yemyeşil, güzel bir vadi, insanın isteklerine kavuşacağını, muradına ereceğini haber verir. Böyle bir vadiye gittiğini gören, bir daha dert, sıkıntı bilmez.

VAHA : Çöl ortamında bir vaha, yani sulak arazi görmek, eski bir arkadaşınıza kavuşacağınız anlamındadır.

VALİZ : Birtakım gereksiz görevler üstlenmek zorunda kalacağınızın işaretidir. Eğer valiz taşıdığınızı görürseniz, bu, hayatınızda çok büyük sorunlar yaşayacağınızın işaretidir.

VAMPİR : Aşırı hırs yüzünden, evlilik hayatında birtakım sorunlar yaşayacaksınız.

VARİS : Rüyasında bacaklarında varis olduğunu gören kimse bir sıkıntı alır. Bu sıkıntı para veya yolla ilgili olabilir.

VASİYET : Rüyasında vasiyet ettiğini gören insan çok uzun ömürlü olacaktır. Başka birinin vasiyetini dinleyen, bir sorumluluğun altına girecektir. Vasiyetname okuduğunu gören, bir kısmetle ilgili haber alacaktır.

VATAN : Rüyada vatanınızı veya eskiden yaşadığınız yeri gördüyseniz, bu, güzel haberler alacağınız anlamındadır. Eğer orası dağılmış ve harabeye dönmüşse, yakında bir akrabanızın hastalık veya ölüm haberini alacaksınız demektir.

VAZO : Vazo, genç kızlar, bekar kadınlar ve erkekler için evliliktir. Güzel renkli bir vazo gören iyi bir yuva kurar.

VEDA : Rüyasında biriyle vedalaşan, gerçekten ayrılır. Vedalaşırken gözyaşı döktüğünü gören, tatsız bir olayı geride bırakır.

VERGİ : Rüyada vergi ödediğinizi gördüyseniz, birtakım sorunların üstesinden geleceğiniz ve çevrenizdeki insanlardan olumsuz etkilenmeyeceğiniz anlamına gelir.

VERMEK : Rüyasında başkasına bir şey veren iyilik veya kötülük eder. Verilen şeyin iyiye mi, kötüye mi yorulduğuna göre değişir.

VİNÇ : Ağır bir borç altına gireceksiniz.

VİŞNE : Rüyada mevsiminde koyu kırmızı renkli, güzel vişne almak zevk verecek yeni iştir. Vişne yiyen, bol gelir sahibi olacaktır. Ekşi vişne de işe yaramayacak paradır. Vişne ağacı, insanın hayatına anlam katacak bir kısmettir.

VİTRİN : Bir vitrinin önünden geçmek, yanlış davranışlarınızdan dolayı gülünç duruma düşeceğinizin işaretidir.

VURMAK : Birine vurmak tersi olarak yorumlanır. Birine iyilik etmek ve sevindirmek manasındadır.

Kayıtlı