Kayıt Ol
 
Forumumuzda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle

iOS mu Android mi?
Okunma sayısı 1420 defa
20 Şubat 2018, 22:36:42
iOS: Apple tarafından geliştirilmiş iOS işletim sistemi, sadece Apple'ın ürettiği iPhone telefonlar ile kullanılabiliyor. iOS işletim sistemi ve iOS a yönelik uygulamalar kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanıyor. Yılın belli dönemlerinde kullanıcıların beğenisine sunulan yeni iPhone modelleri arasından seçim yapmayı planlıyorsanız, telefon tercihinizin daha kolay olacağını söyleyebiliriz.

Android: Google tarafından geliştirilen ve kullanıcılar tarafından özelleştirilebilen yapısı ile Android, birçok marka tarafından tercih edilen bir işletim sistemi... Yüksek performans için android işletim sistemine sahip Samsung, HTC, LG, Sony gibi markaların amiral gemisi akıllı telefon modelleri arasından seçim yapabilir ; saf android için Nexus modellerini inceleyebilirsiniz.

iOS ve android arasında kaldıysanız şunu belirtmemizde fayda var. iOS yüklü iPhone lar kullanıcılarının zaman harcamadan tüm ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamaya yönelik cihazlar iken, android işletim sistemine sahip akıllı telefon modelleri , telefonunu özelleştirmek için zaman harcamayı seven kullanıcılara yöneliktir.

Kayıtlı