Kayıt Ol
 
Forumumuzda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle

Merakla beklenen ve 2018'de vizyona girecek filmler
Okunma sayısı 5566 defa
14 Şubat 2018, 02:01:01
ARİFV216 (5 OCAK)

2018 yılında da sinemaseverleri birçok farklı türden yapım beyazperdede bekliyor. Sinemalar.com yeni yılın en çok merak edilen 5 filmini Deadpool 2, Kara Panter, Tomb Raider, Yeni Mutantlar ve ArifV216 olarak sıraladı. Biz de yerli ve yabancı yapımlardan çekimleri yapılan ve vizyon tarihleri açıklanan filmleri de ekleyerek listeyi derledik. İşte yeni yılın merakla beklenen vizyon listesi... (Not: Sıralama vizyon tarihlerine göre yapılmıştır)



Kaynak: https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/merakla-beklenen-ve-2018de-vizyona-girecek-filmler
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2018, 10:58:56 Gönderen: Dostyurdu »

Kayıtlı


19 Şubat 2018, 11:07:12
#1
HADİ BE OĞLUM (2 ŞUBAT)
Hadi Be Oğlum
Hayatını küçük oğlu Efe'ye adamış olan Ali balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Ali’nin bu hayatta tek amacı oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunları yaşayan Efe, diğer çocuklar gibi gülüp oynayan ve duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Ali oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da karamsar düşünceler hissetmektedir. En büyük dileği ise, görünüşte tepki vermeyen oğlunun onu anladığını bilmektir.

Ali kendi babasının, annesinin ve sevdiği kadının anılarının yükünü taşımakta ve oğluna duyduğu sevgi, kendisini ayakta tutarken oğlunun da hayatını şekillendirecektir. Bir baba ile oğul hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmenlik koltuğunda Bora Egemen yer alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un balıkçı Ali’yi canlandırdığı filmde genç oyuncu Alihan Türkdemir Efe karakterine hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Büşra Develi ve Yücel Erten gibi isimler de yer alıyor.


Kayıtlı


19 Şubat 2018, 11:11:53
#2
ÖZGÜRLÜĞÜN ELLİ TONU (9 ŞUBAT)

Fırtınalı geçen uzun bir dönemin ardında nihayet aşıklar kavuşmuş, Ana (Dakota Johnson) ve Christian (Jamie Dornan) evlenmişlerdir. Birlikte gerilimli ve zor günleri geride bıraktıklarını düşünen çift için önlerindeki hayat yine kolay olmayacaktır, nitekim Ana'nın eski patronu Jack Hyde (Eric Johnson) ve Christian'ın geçmişinde bırakmaya çalıştığı Elena Lincoln (Kim Basinger), hayatlarından çıkmamaya kararlıdır.




Kayıtlı


19 Şubat 2018, 11:15:46
#3
KARA PANTER (16 ŞUBAT)

Yönetmenliğini Ryan Coogler'ın üstlendiği "Kara Panter" filmi, 16 Şubat 2018'de vizyona girecek.

Orijinal adı "Black Panther" olan filmin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu.

Senaryosunu Coogler ile birlikte Joe Robert Cole'un kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Chadwick Boseman, Michael Jordan, Lupita Nyong'o, Martin Freeman ve Danai Gurira yer alıyor.

Aksiyon, dram ve fantastik türündeki Amerikan yapımı filmin yapımcılığını ise Kevin Feige üstlendi.

Filmin konusu ise özetle şöyle:

"Kaptan Amerika ile yan yana çarpıştıktan sonra vatanı Wakanda'ya dönen Kara Panter (Chadwick Boseman), bu gözlerden uzak ancak son derece gelişmiş ülkeye liderlik etmeye hazırlanmaktadır. Ancak ülke içinde karışıklıklar çıkmış, tahta aday olan başkaları da baş göstermiştir. Ülkesini bir arada tutmak ve savaşa girmesini engellemek isteyen T'Challa, CIA ajanı Everett K. Ross'un da (Martin Freeman) yardımını alacaktır."


Kayıtlı


19 Şubat 2018, 11:20:13
#4
CAN FEDA (23 ŞUBAT)




Burak Özçivit ve Kerem Bürsin Aynı Filmde!

İki yakışıklı oyuncu "Can Feda" filminde buluşuyor.

Yerli sinema ve ekranların en sevilen erkek oyuncularından Burak Özçivit ve Kerem Bürsin bu kez aynı filmde seyircilerin karşısına çıkıyor. İkili "Can Feda" filminde birlikte rol alacak.

Vatan için iki askerin milli mücadelesini işleyecek olan filmde askerlere söz konusu ünlü ikili hayat verecek. TAFF ve BRK’S işbirliğiyle hayata geçirilen projenin yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun oturuyor. Filmin senaryosunda ise Zafer Külünk'ün imzası var.

Merakla beklenen film 23 Şubat’ta seyirciyle buluşacak.

kaynak: beyazperde.com

Kayıtlı


19 Şubat 2018, 11:23:09
#5
AİLECEK ŞAŞKINIZ (2 MART)





Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de vizyona girecek. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmde babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat (Ahmet Kural) ve onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan (Murat Cemcir)'ın komik hikayesi anlatılacak.


Kayıtlı


19 Şubat 2018, 11:28:37
#6
TOMB RAIDER (16 MART)




Vizyon Tarihi: 16 Mart 2018

Yapımı : 2018 - ABD

Tür : Aksiyon ,  Fantastik ,  Macera

Yönetmen : Roar Uthaug

Oyuncular : Alicia Vikander,  Daniel Wu,  Dominic West,  Walton Goggins,  Alexandre Willaume

Senaryo : Geneva Robertson-Dworet

Yapımcı : Graham King

Diğer Adı : Tomb Raider 3

Maceracı babası Richard Croft'un (Dominic West) gittiği bir keşif gezisinden hiç dönmemesi yüzünden, genç Lara Croft (Alicia Vikander), babasını 7 yıldır görmemiştir. 21 yaşındaki Croft'un hayatta hiçbir görünür amacı yoktur, okulunda sık sık devamsızlık yapmakta, bisiklet kuryeliği işiyle güç bela hayatta kalmaktadır. Nitekim babasının hayatta olmadığı gerçeğini kabullenemeyen Croft, bu nedenle babasından kalacak büyük mirası ve şirket sahipliğini de reddetmiştir. Babasının yokoluşundaki sırrı çözmeye kararlı olan Lara Croft, sadece gitmesi bile çok tehlikeli olan mitolojik sırlarla dolu bir adaya çıkarak inanılmaz tehlikelerle dolu bir maceraya atılır.


Kayıtlı


19 Şubat 2018, 11:32:17
#7
YENİ MUTANTLAR (13 NİSAN)



Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton gibi isimlerin başrollerde yer aldığı Yeni Mutantlar'dan dublajlı fragman yayınlandı. 13 Nisan 2018'de vizyon seyircisi ile buluşacak olan film, Charles Xavier'in okulunun ilk mezunlarını konu ediniyor.

Uzun soluklu X-Men serisinin spin-off projesi Yeni Mutantlar'da bayrak gençlere teslim ediliyor. Peki kim bu gençler? 13 Reasons Why yıldızı Henry Zaga'nın mutant Sunspot rolünü, Game of Thrones yıldızı Maisie Williams'ın gerçek adı Rahne Sinclair olan ve güçlü vahşi içgüdüleri ve dini bağlılığı arasında sıkışıp kalmış olan kurt-insan hibriti İskoç mutant Wolfsbane rolünü, fenomen haline gelen dizi Stranger Things'in Jonathan Byers'ı Charlie Heaton'ın çevresinde koruyucu kalkan oluşturarak yüksek hızda uçabilme yeteneğine sahip Cannonball rolünü üstleneceği yapımda Amerika yerlisi telepat Danielle Moonstar nam-ı diğer Mirage'ı Blu Hunt ve teleport yeteneği olan Rus mutant Ilyana Nikolievna Rasputin nam-ı diğer Magik'i Anya Taylor-Joy canlandıracak. Kendi çevresinde bir koruma kalkanı yaratabilen ve genç mutantlar için bir nevi akıl hocası görevi gören doktor Ceilia Reyes ise Alice Braga tarafından canlandırılacak.

Yeni Mutantlar, 13 Nisan 2018 tarihinde vizyona girecek. Filmin orijinal dildeki fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kayıtlı


19 Şubat 2018, 11:36:09
#8
DEADPOOL 2 (1 HAZİRAN)




Deadpool 2 Türkçe altyazılı ve dublaj seçenekleriyle 1 Haziran 2018’de sinemalarda!
Vizyon Tarihi: 1 Haziran 2018
Oyuncular: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein
Heyecanla beklenen devam filmi Deadpool 2 1 Haziran 2018’de vizyonda olacak!


Kayıtlı


19 Şubat 2018, 11:39:13
#9
JURASSIC WORLD: YIKILMIŞ KRALLIK (8 HAZİRAN)



Vizyon tarihi 8 Haziran 2018
Yönetmen Juan Antonio Bayona
Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, B.D. Wong devamı
Tür Macera, Aksiyon, Bilimkurgu
Ülke ABD

İlk film “Jurassic World”ün birkaç yıl sonrasında geçen devam filmi, artık parkı istila etmiş olan dinozorları tehdit eden Isla Nublar adasındaki yanardağı konu alıyor. Dinozor eğitmeni Owen Grady (Chris Pratt) ve parkın eski müdürü Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) dinozorları güvenli bir şekilde adadan nasıl götürebileceklerini bulmaya çalışıyor.

Kayıtlı


19 Şubat 2018, 11:41:28
#10
OCEAN’S 8 (15 HAZİRAN)



Vizyon tarihi 15 Haziran 2018
Yönetmen Gary Ross
Oyuncular: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna devamı
Tür Aksiyon, Komedi
Ülke ABD

Yönetmenliğini Hunger Games filminin senarist ve yönetmeni Gary Ross’un üstlendiği komedi ve suç filmi, Ocean's üçlemesinden Ocean's Eleven adlı filmin kadın oyunculardan oluşan tekrar çekimidir. Bir grup kadın suçlunun MET Ball galasını soyma planlarını aktaracak filmde Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Rihanna ve Awkwafina gibi ismler yer alıyor.

Kayıtlı


19 Şubat 2018, 11:57:34
#11
GÖREVİMİZ TEHLİKE 6 (27 TEMMUZ)



Geçmişi 1966’ya dek geriye giden Görevimiz Tehlike dizisinin beyazperde yolculuğu kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Mission: Impossible - Rogue Nation ile karşımıza çıkan Tom Cruise, 6. seride de başrolde olacak. Filmin Türkiye için vizyon tarihi 27 Temmuz 2018 olarak belirlendi.


1996'da ilk Görevimiz Tehlike filmiyle başlayan aksiyon macerası, 2000 yılında Görevimiz Tehlike 2 ; 2006'da Görevimiz Tehlike 3 ve 2011'de Mission: Impossible - Ghost Protocol ve son olarak 2015'te vizyona giren Mission: Impossible - Rogue Nation ile 19 yılda 5 filme ulaşmıştı. Filmin Türkiye için vizyon tarihi 27 Temmuz 2018 olarak belirlendi.
Yer aldığı aksiyon filmlerinde dublör kullanmayarak herkesi şaşırtan Tom Cruise'un başrolünü üstlendiği serinin yeni devam halkası için henüz gelen bilgiler bir hayli kısıtlı.
Yönetmen koltuğunda serinin 5. filminin yönetmeni Christopher McQuarrie'nin oturacağı yapımda Cruise'a serinin bir önceki filminde tanıştığımız Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson eşlik edecek. Filmin Türkiye için vizyon tarihi 27 Temmuz 2018 olacak.

Kayıtlı


19 Şubat 2018, 12:02:31
#12
FANTASTİK CANAVARLAR: GRİNDELWALD’IN SUÇLARI (16 KASIM)




Vizyon Tarihi: 16 Kasım 2018

Yapımı : 2018 - Danimarka ,  ABD ,  İngiltere

Tür : Fantastik

Yönetmen : David Yates

Oyuncular : Eddie Redmayne,  Johnny Depp,  Jude Law,  Katherine Waterston,  Ezra Miller

Senaryo : J.K. Rowling

Yapımcı : J.K. Rowling,  David Heyman

Diğer Adı : Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar 2, Fantastic Beasts and Where to Find Them 2



Karanlık büyücü Gellert Grindelwald, Newt Scamander'ın da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi (MACUSA) tarafından yakalanır. Ancak kaçmayı başaran büyücü, kendine, gerçek niyetinden habersiz olan müritler toplamaya başlar. Asıl planı; büyü dünyasından uzak olan canlıların hepsine hükmedecek olan safkan büyücüler yetiştirmektir. Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım ister. Önündeki tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda bile sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola girecektir...

Kayıtlı