Kayıt Ol
 
Forumumuzda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle

The Expendables 4’ün çekimleri Ağustos’ta başlıyor!
Okunma sayısı 6355 defa
15 Mart 2018, 18:06:57
The Expendables 4’ün çekimleri Ağustos’ta başlıyor!




The Expendables 4’ün çekimleri Ağustos’ta başlıyor! 6 Mart 2018
Sylvester Stallone’un önderliğinde Hollywood'un ikonik aksiyon oyuncularını bir araya getiren The Expendables (Cehennem Melekleri) serisinin dördüncü filmi yolda.

Toll Road karakterine hayat veren aktör Randy Couture, katıldığı bir röportajda filme ilişkin şunları söyledi:

“The Expendables 4 için çok heyecanlıyım. Çekim takviminin Ağustos’ta başlayacağını haber aldık, büyük bir ihtimalle bu tarihe uyulacak ve yine Bulgaristan’a gideceğiz. Çekimler için daha önce de Sofya ve Varna’da bulunmuştuk, geri döneceğimiz için oldukça heyecanlıyım, oranın insanlarını ve yemeklerini seviyorum.”

Filmin çekileceğini ilk olarak Ocak ayında duyuran Sylvester Stallone, Instagram hesabında, “Tam da dışarı çıkmanın güvenli olduğunu düşündüğünüz anda. Geri geliyorlar! Barney ve ekibi yeni üyeleriyle geri gelecek” mesajını yayınlamıştı.

2010’daki ilk filmin yönetmenliğini ve tüm filmlerin senaristliğini üstlenen Stallone, 2012 ve 2014’teki devam filmleriyle birlikte serinin yıldızlarla dolu kadrosunu genişletti. The Expendables 3’e gelindiğinde kadroda Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes, Antonio Banderas ve Ronda Rousey gibi isimler vardı.

Oyuncu kadrosu henüz açıklanmayan The Expendables 4’ün 2019’da gösterime girmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı Screen Rant

Kayıtlı