Kayıt Ol
 
Dost Yurdu Foruma Hoşgeldiniz...!!!

Tüm Web Tasarım Proglramları
Okunma sayısı 20245 defa
20 Şubat 2018, 22:08:54
A4Desk 5.1
A4Desk programiyla bir kaç dakikada çok harika flash menüler, flash web siteleri ve sunumlar yapabilirsiniz. Kolay kullanimli, programlama bilgisi gerektirmeyen bir yazilim. Birçok hazir sablon içeriyor. Çalismalariniza mp3, jpg, bmp, swf türü dosyalari da dahil edebiliyorsunuz.

Kisitlama olarak ise yaptiginiz tüm dökümanlar üzerinde flu olarak kendi reklami ismi bulunuyor. Yeni sürümüyle birlikte font ve renk ayarlari daha kolay. Programin tam sürüm fiyati 50 dolardir

Download : http://www.a4desk.com/a4install.exe


3D Button Visual Editor 4.1
3D Button Visual Editor; Web sayfalariniz veya program çalismalariniz için profesyonel görünümlü 3 boyutlu butonlar hazirlamaniza yardimci olacak bu programin içerisinde bir de buton kütüphanesi bulunuyor. Üzerine gelince degisen (rollover) butonlar hazirladiginizda otomatik olarak HTML içerisinde kullanacaginiz Javascript kodunu üretiyor ve sayfaya yerlestiriyor.

Download : http://www.multimediasoft.com/bins/3dbve.exe


AnFX 5.2.8.3
AnFX, herkesin Web sayfasinda etkileyici ve etkilesimli canlandirmalar yaratmasini saglar. Animasyonlar programin isaretle ve tikla görsel tasarimi ile yaratilan, hareket eden ve yavas yavas yok olan nesnelere sahip olabilir. AnFX, indirilmesi kolay Java-tabanli animasyonlar yaratir. Oyuncu ve tasarim dosyalari yogunlastirilmis ve yüksek düzeyde optimize edilmistir.

Download : http://stepaheadsoftware.com/anfxw32.exe


HarmWave 1.3
Web sayfalarinin arkasinda kullanacaginiz grafikleri nasil yarataciginizi bilmiyor musunuz? Iste size HarmWave. Pek çok filtresi ve distorsiyon seçenegi var, bunlarla görüntüleri istediginiz gibi bozup, yeniden ebatlandirip, döndürebiliyorsunuz. Fotograf düzenlemeleri için de kullanabiliyorsunuz. Kullanmasi biraz zor, ama yine de yararli bir ürün.

Download : http://wcarchive.cdrom.com/pub/simtelnet...avev13.zip


3DWebButton 1.7
3DWebButton çok hızlı ve kolay bir şekilde profesyonel butonlar yapmanıza olanak sağlar. Programın arayüzü basamak pencerelerinden oluşmaktadır, bu da size çok büyük kolaylık sağlar. Bu sayede işlerinizi bir sıraya koyabilirisiniz. Yaptığınız işi yukarıdaki pencerede görmeniz size eğer uymadığını düşündüğünüz bişeyler olursa neden kaynaklandığını bulmanıza kolaylık sağlar. Eğer buton yapmak için bir program arıyorsanız 3DWebButton sorununuzu çözebilir.

Download : http://www.rudenko.com/download/3dwb_setup.exe


Advanced JPEG Compressor 4.6
Advanced JPEG Compressor ; Jpeg formatli dosyalariniz için vazgeçilmez bir optimize programi. Jpeg dosyalarinizi istediginiz kalitede****istirarak webde yayinlamaniza olanak verir. Program yaptigi****istirma sonrasindan resmin kalitesini bozmamaya özen gösteriyor

Download : http://www.winsoftmagic.com/download/ajpegcompr.exe


Amara Flash News Ticker 1.5
Amara Flash News Ticker programiyla Macromedia Flash programinin uzantisi olan .Fla dosyalari için vertikal ve horizontal kayan haber seritlerini kolaylikla olusturabilirsiniz.

Download : http://www.amarasoftware.com/downloaddemo/fnt.exe


Just Buttons 3.2
Just Buttons programi ile web sayfalariniz için buton olusturabilirsiniz. Program sadece buton yapimi için yapilmistir. Içinde birçok buton örnegiyle beraber gelmektedir. Hiç tasarim ve grafikten anlamasaniz bile program ile çok *** tasarimli butonlar olusturabilirsiniz.

Download : http://www.lincolnbeach.com/downloads/justbtns.exe


X-Color 2.0
Üreticiden: X-Color , web Tasarimcilari ve Programcilar için renk kodu gösterme araci, Renk, RGB, HEX olmak üzere dört ayri renk kodu ve fare koordinatlari gösterebilme, Dil destegi, En üstte durabilme ve kisayol tuslari ile web tasarimi ve programlama islerinde renkleri daha hizli ve verimli kullanmanizi saglayacaktir.

Download : http://programarsivi1.20m.com/7.html

SWiSHmax 3.0
Flash kullaiyorsaniz artik swishmax a geçmenin zamani geldi. Macromedia Flash'in pabucunu dama atacak kadar iyi bir program olan swishmax webmasterlerin isine çok yarayacak içinde 250 efekt bulunan swishmax isinin ustasi gibi..!

Download : http://www.swishzone.com/downloads/SetupSwishmax.exe

Shopping Cart Professional 6.08
Bu bütünlesmis, tamamen kisisellestirilebilir on-line katalog ve elektronik alisveris sistemi ile kendi Internet magazanizi yaratin. WebGenie Shopping Cart Professional birden çok dilde CGI destegi (Ingilizce, Fransizca, Almanca, Ispanyolca, Norveççe ve Portekizce program içi olarak) sagliyor. CGI’i kendi sunucunuz üzerinden yayinlamak ya da WebGenie’nin güvenli sunucusunu kullanmak gibi iki seçeneginiz var. Vergi ve teslimat hesaplamalari, bir “cybercash” ara yüz ve siparis takip ve yönetimi ara yüzü bu sürümün içinde mevcut.


Download : http://ftp://ftp.webgenie.com/pub/wscpro32.exe


STGThumb 2.2
STGThumb, özellikle WEB tasarimcilarinin yüzünü güldürecek bir yazilim; basit anlamda thumbnail olusturma görevini üstleniyor. STGThumb'in hizli ve islevli batch-processing yapisi sayesinde yüzlerce resme, belirlediginiz standart boyut ve kalitede ufak tanitim resimleri yani thumbnail'ler olusturabiliyorsunuz. Yazilimin hos özelliklerinden biri de olusturulan thumbnail'leri düzenli bir sekilde listeleyen WEB sayfalari yaratabilmesi.

Download : http://www.stgsys.net/files/stgthumb.exe


ReaConverter Pro 3.5
ReaConverter Pro; üç adimda tüm resim dosyalarinizin boyutlarini ve görünümlerini degistirebileceginiz popüler ve güçlü bir converter programi. Degisiklik istediginiz resim dosyalarini bir klasöre toplayin, sonra istediginiz degisiklikleri programa girin, gerisini program kendisi halletsin.

Download : http://www.reasoft.com/downloads/ReaConverterPro.exe


Renk Ustasi 1.0
Üreticiden: Renk Ustasi programi ile RGB oranlarini karistirarak istediginiz rengi olusturabilirsiniz.Ayrica ekran üzerindeki herhangi bir pixelin RGB ve HTML renk kodunu alabilirsiniz.

Download : http://www.geocities.com/alpgoruk/download/RENKAYAR.zip


Bannershop GIF Animator 5.0.4
Bannershop GIF Animator; Web için animated GIF lerin yaratilmasi, dizayni ve optimizasyonu için kullanilan bir programdir. Önceden yaratilmis resimler ve animasyonlar çabukça gösterilebilir. Ayrica animasyonlarinizi dogrudan vektör grafikler, görüntü tekrari ve kirisikliklari düzeltme araci kullanarak dizayn edebilirsiniz.

Download : http://www.selteco.com/download/sbsga.exe

Kayıtlı