––––•(-• Sinema Bölümü •-)•–––– > Sinemadan haberler

Merakla beklenen ve 2018'de vizyona girecek filmler

<< < (3/3)

Dostyurdu:
OCEAN’S 8 (15 HAZİRAN)



Vizyon tarihi 15 Haziran 2018
Yönetmen Gary Ross
Oyuncular: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna devamı
Tür Aksiyon, Komedi
Ülke ABD

Yönetmenliğini Hunger Games filminin senarist ve yönetmeni Gary Ross’un üstlendiği komedi ve suç filmi, Ocean's üçlemesinden Ocean's Eleven adlı filmin kadın oyunculardan oluşan tekrar çekimidir. Bir grup kadın suçlunun MET Ball galasını soyma planlarını aktaracak filmde Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Rihanna ve Awkwafina gibi ismler yer alıyor.

Dostyurdu:
GÖREVİMİZ TEHLİKE 6 (27 TEMMUZ)



Geçmişi 1966’ya dek geriye giden Görevimiz Tehlike dizisinin beyazperde yolculuğu kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Mission: Impossible - Rogue Nation ile karşımıza çıkan Tom Cruise, 6. seride de başrolde olacak. Filmin Türkiye için vizyon tarihi 27 Temmuz 2018 olarak belirlendi.


1996'da ilk Görevimiz Tehlike filmiyle başlayan aksiyon macerası, 2000 yılında Görevimiz Tehlike 2 ; 2006'da Görevimiz Tehlike 3 ve 2011'de Mission: Impossible - Ghost Protocol ve son olarak 2015'te vizyona giren Mission: Impossible - Rogue Nation ile 19 yılda 5 filme ulaşmıştı. Filmin Türkiye için vizyon tarihi 27 Temmuz 2018 olarak belirlendi.
Yer aldığı aksiyon filmlerinde dublör kullanmayarak herkesi şaşırtan Tom Cruise'un başrolünü üstlendiği serinin yeni devam halkası için henüz gelen bilgiler bir hayli kısıtlı.
Yönetmen koltuğunda serinin 5. filminin yönetmeni Christopher McQuarrie'nin oturacağı yapımda Cruise'a serinin bir önceki filminde tanıştığımız Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson eşlik edecek. Filmin Türkiye için vizyon tarihi 27 Temmuz 2018 olacak.

Dostyurdu:
FANTASTİK CANAVARLAR: GRİNDELWALD’IN SUÇLARI (16 KASIM)




Vizyon Tarihi: 16 Kasım 2018

Yapımı : 2018 - Danimarka ,  ABD ,  İngiltere

Tür : Fantastik

Yönetmen : David Yates

Oyuncular : Eddie Redmayne,  Johnny Depp,  Jude Law,  Katherine Waterston,  Ezra Miller

Senaryo : J.K. Rowling

Yapımcı : J.K. Rowling,  David Heyman

Diğer Adı : Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar 2, Fantastic Beasts and Where to Find Them 2



Karanlık büyücü Gellert Grindelwald, Newt Scamander'ın da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi (MACUSA) tarafından yakalanır. Ancak kaçmayı başaran büyücü, kendine, gerçek niyetinden habersiz olan müritler toplamaya başlar. Asıl planı; büyü dünyasından uzak olan canlıların hepsine hükmedecek olan safkan büyücüler yetiştirmektir. Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım ister. Önündeki tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda bile sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola girecektir...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git