Kayıt Ol
 
Forumumuzda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle

Rüya Yorumları -M-
Okunma sayısı 1397 defa
16 Şubat 2018, 11:43:44
MADALYON : Rüyada madalyon gören kız, çok kısa süre sonra nişanlanır veya evlenir. Nişanlılık veya evliliğin nasıl geçeceği madalyonun rengine ve türüne göre değişir. Gümüş bir madalyon bu devrenin çok iyi geçeceğine işarettir. Gümüş madalyon saflığı, temiz aşkı simgeler. Rüyasında bir madalyon alan veya bulan erkek düşündüğü gibi biriyle tanışır ve evlenir.

MAĞARA : Bu rüyalar bilinmeyen, gizli, esrarlı olaylar olarak yorumlanır. Karanlık bir mağaraya giren bir insan, gizli bir şey duyacak bu yüzden sıkılacak hatta pişman olacaktır. Mağaraya uzaktan bakan bir insan öğrenmek istediği sırrı asla öğrenemeyecektir.

MAĞAZA : Rüyasında büyük, güzel bir mağaza gören kimsenin umutları gerçekleşecektir. Alış veriş ettiğini gören kimsenin hayatında olumlu bir değişiklik olacaktır. Rüyayı gören uzun bir yol yapıp yabancı bir ülkeye de gidebilir. Mağazada yangın çıktığını gören kişi çok ilginç bir şey öğrenir.

MAHKEME : Arkadaşlarınız, düşmanlarınızdan fazla sorun çıkaracaklar. Beklenmedik bir zamanda tartışma yaşayabilirsiniz.

MAHKUM : Kötü haberler alacaksınız. Eğer kendinizi mahkum gördüyseniz, özel hayatınızda birtakım sorun ve üzüntülerle karşılaşacaksınız.

MAKARNA : Ufak zararlara uğrayacaksınız. Rüya sahibi bir kadınsa, yakında hayatına bir erkeğin gireceğine işarettir.

MAKAS : Rüyasında eline makas alan kişi güçlenir. Küçük bir makas zekaya işarettir, yani insan zekası sayesinde her şeye çare bulur. Evli bir kadın makas görürse bir kız çocuğu olur. Bazen bu ikiz kız çocuk anlamına da gelir. Parlak çelik makas başarıdır. Rüyada makasla saç kesmek bir yolculuktur.

MAKYAJ : Makyaj rüyaları genellikle iyi sayılmazlar. Bu aldatma, kandırma olarak yorumlanır. Makyajı yapan tanıdıksa aldatacak da odur. Tanınmıyorsa yabancı biri tarafından kandırılacaktır. Kadının makyaj yapması fena sayılmaz. Ama erkeğin makyaj yapması, art niyet, çıkar ve aldatmadır.

MANTAR : Rüyada yenilen mantar bir süre zevk veren fakat hayırlı olmayan kısmet, haram karışmış paradır. Zehirli mantar topladığını gören kişinin başı bir yolsuzluktan dolayı belaya girer.

MANTO : Yeni temiz bir manto hayırlı ve sevinç verecek bir kısmete delalettir. Yırtık, pis bir manto sıkıntıdır.

MANZARA : Başarılı ve itibar sahibi olacağınız anlamına gelir.

MARANGOZ : Sıradan bir işyerinde çalışmaya başlayacak, fakat zamanla başarı ve para elde edeceksiniz.

MARKA : Herhangi bir eşyanın üzerinde marka görmek önemlidir. Oradaki harflere bakarak yorumlanır. Adının baş harfleri markadaki gibi olan biri hayatına girebilir. Rüyada bir eşya üzerinde marka görmek bir yeniliğe işaret eder.

MARKET : Hareketli bir yaşamınız olacak. Boş bir market, sıkıntı ve üzüntünün işaretidir.

MASA : Yakında hiç ummadığınız bir şekilde şansınız açılacak.

MAVİ : Bolluğun ve zenginliğin rengidir. Başkalarının çalışması sayesinde bol para kazanacaksınız.

MAYDANOZ : Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayatınız olacak. Eğer maydanoz yediğinizi gördüyseniz, sağlıklı olacağınız, fakat ailenizi geçindirmek için çok çalışmanız gerekeceği anlamına gelir.

MAYMUN : Hastalığın ve şanssızlığın işaretçisidir. Sahte bir arkadaşınız size kötülük yapabilir.

MEKTUP : Mektup rüyaları da genel olarak belge ve kağıt gibi yorumlanır. Rüyasında bir mektup yazan kimse bir isteğini açıklar ve kendisine olumlu cevap verilir. Mektubu yazıp zarfa koyan kişi bir işi başarıyla halledecektir. İş mektubu yararlı kazanç ve yatırımdır.

MELEK : Güzel bir haber alacağınıza işarettir. Eğer melek size doğru geliyorsa, yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekir.

MENDİL : Aşk hayatınızda birtakım flörtleriniz ve yanlış ilişkileriniz olacak.

MERDİVEN : Merdiven çıktığınızı gördüyseniz, bu, hayallerinizi gerçekleştireceğinize işarettir. Merdiven inmek, başarısızlığa işarettir.

MERMER : Bol miktarda para kazanacağınız anlamına gelir.

MESAJ : Size mesaj geldiğini hayatınızda birtakım değişiklikler olacak. Mesaj yolladığınızı görürseniz, sorunlarla karşılaşacağınız anlamına gelir.

MEŞALE : Elinde yanan bir meşale tuttuğunu gören insan hayatta çok ilerleyecek ve toplumda güzel bir yere sahip olacaktır. Sönen ve tüten meşale başarısızlık ve sıkıntıdır.

MEYVE : Ağaçta olgunlaşmış meyve görmek bolluğun ve bereketin simgesidir. Yeşil ve olgunlaşmamış meyve, birtakım kararlar alırken acele davranmamanız gerektiğine işaret eder. Meyve yemek, mutluluğun simgesidir.

MEZARLIK : Bir yakınınız kötü bir hastalıktan kurtulacak. Eğer eski ve terkedilmiş mezar gördüyseniz, sevdikleriniz sizi terkedecek demektir. Yeni evlenmiş kadın için bu rüya, dul kalacağı anlamına gelir.

MIKNATIS : Size kötü işler yaptırmaya çalışanlar var. Onlara uymayın. Rüya sahibi kadınsa, bir kişinin ona pahalı hediyeler alacağı anlamındadır.

MISIR : Şansın, paranın ve mutluluğun işaretidir. İnsanların mısır topladığını gördüyseniz, bir arkadaşınızın elde edeceği başarıya sevineceksiniz.

MİKROSKOP : İş hayatında ufak kazançlarınız olabilir. Bu rüya, birtakım zararlara uğrayabileceğiniz anlamına da gelir.

MİLYONER : Arkadaşlarınızın nasihatlerine kulak vermeniz gerekir.

MİMAR : İşinizi değiştirmeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir. Rüyayı gören kadınsa, evlilik hayalleri suya düşebilir.

MOBİLYA : İş hayatında pek yükselemeyeceğinizin ve olduğunuz yerde kalacağınız anlamına gelir.

MUM : Etrafınızdaki insanlara güvenebileceğiniz ve elinizi attığınız her işte başarılı olacağınız anlamına gelir. Mumu üfleyerek söndürmek, bir arkadaşınızı ya da akrabanızı kaybedeceğiniz anlamına gelir.

MUTFAK : Birtakım tehlikeler atlatacak, kötü günler geçireceksiniz.

MUZ : Bu rüya, evlilik için yanlış adamı seçeceğinizin işaretidir. Eğer evliyseniz, evlilik hayatında sorun çıkacak, para konusunda da yanlış kararlar alıp, maddi açıdan sıkıntı çekeceksiniz.

MÜCEVHER : Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak. Mücevher taktıysanız bu, başarılı olup yükseleceğiniz anlamına gelir. Makam sahibi olabilirsiniz.

MÜHÜR : Çok büyük hedefleriniz var. Bu hedeflere ulaşabilmek için de elinizden geleni yapacaksınız.

MÜZE : Hayatınız boyunca sürekli değerli eşyalara sahip olacaksınız.

MÜZİK : Mutluluğun ve zenginliğin işaretidir.

Kayıtlı