Kayıt Ol
 
Sitemizde Verdigimiz Porgram indirme linkleri Çalışmıyorsa KIRIK LİNK BİLDİR yazısına tıklayınız...

Rüya Yorumları -P-
Okunma sayısı 1434 defa
16 Şubat 2018, 11:47:32
PADİŞAH : Padişah rüyası onur, ün, yüksek mevkii olarak yorumlanır. Padişah gören işinde ilerler. Elini öpen ve önünde eğilen üstün sayılan birinden destek görür.

PAKET : Birtakım hoşluklarla karşılaşacaksınız. Birine paket yollamak, ufak zararlara uğrayacağınız anlamına gelir.

PALMİYE AĞACI : Hayatınızı düzene sokacak, aşk hayatınızda da mutlu günler geçireceksiniz.

PALTO : Yeni bir palto, akademik kariyer yapacağınızın işaretidir. Paltonuzu kaybettiğinizi gördüyseniz, yanlış aldığınız kararlardan dolayı mal kaybına uğrayacaksınız. Eski bir palto, yakın bir arkadaşınızı kaybedeceğiniz anlamındadır.

PALYAÇO : Yakında ölüm haberi alacağınıza işarettir.

PAMUK : Bu rüyalar genellikle iyi sayılır. Bembeyaz bir pamuk tarlası gören kimsenin en büyük hayalleri bile gerçekleşecektir. Pamuk topladığını gören kendi zekası ve aklıyla kısmet alır. Pamuk kozası hayırlı ve bol paradır.

PANTER : İş hayatında başarısızlığa işaret eder. Panteri öldürdüğünüzü gördüyseniz, bu, büyük başarılara imza atacaksınız demektir.

PAPATYA : Rüyada papatya iyi niyetli, yardım seven, herkesi hoş tutan bir ahbap, dost olarak yorumlanır. Papatya toplayan genç kız veya erkek böyle birine ilgi duyar. Baharda kırda papatya görmek hoş umut ve hayallerdir.

PARA : Rüyada para bir kaç şekilde yorumlanır. Gümüş para hayırlı haber, sevinç verici sözdür. Bakır para hayırlı, uğurlu iş ve hizmetkardır. Altın para kıskançlık, dedikodu ve sıkıcı sözdür.

PASTA : Rüyada taze ve renkli pasta sevinç verecek, hayırlı, iyi kısmettir. Pasta yiyen insan bolluğa sevinir. Pastayı kesen ve dağıtan kimse çevresindekilere yardımda bulunur, kendi malından onlara da pay verir.

PATLAMA : Başka insanların davranışları sizi hayal kırıklığına uğratacak. İnsanların yaralandığını gördüyseniz, bu, yapmadığınız bir şey için suçlanacağınız anlamına gelir.

PATRON : Rüyada patronunuzu gördüyseniz, çok çalışkan ve enerjik bir insan olduğunuza işaret eder. Bu rüya, iş değişikliği yapacağınız anlamına da gelir.

PERDE : İstenmeyen bir misafir, canınızın aşırı derecede sıkılmasına ve birtakım sorunlar yaşamanıza neden olacak.

PERİ : Rüyada güzel bir peri görmek hayallerin gerçekleşeceğini müjdeler. Perinin insanı okşaması sevinçtir. Periden bir şey almak huzur ve mutluluktur. Işıklar içindeki peri sevinçli haberdir.

PEYGAMBER : Hayra işarettir. Rüya sahibinin Tanrı'nın sevgili kulu olduğu anlamına gelir.

PEYNİR : Hayal kırıklığına işarettir.

PİPO : Yakında çok güzel haberler alacaksınız. Para konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız.

PİRE : Birtakım insanlar sizin hakkınızda kötülük düşünüyor. Eğer pire tarafından ısırıldığınızı gördüyseniz, aşk hayatınız sarsılacak demektir.

PİRİNÇ : Başarının ve güzel dostlukların işaretidir. Pilav yediğinizi gördüyseniz, bu zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.

PİYANGO : Piyango rüyalarına dikkat etmek gerekir. Çünkü bunlar olduğu gibi de çıkabilir. İkramiye çıktığını gören birine gerçekten de çıkabilir. Ayrıca piyango görmek, bilinmeyen ilginç ve hoş bir olay olarak da yorumlanır.

PİYANO : Yakında güzel bir olayla karşılaşacaksınız demektir. Piyano çalmak, hoşlandığınız kişinin kalbini kazanacaksınız demektir.

PLAJ : Rüyada kumlu bir plaj bolluk, para olarak ta alınır. Plaj boşsa para rüya sahibine aittir. Kalabalıksa büyük kısmet paylaşılacaktır.

PLAK : Rüyada plak, henüz yola çıkmamış haberdir. Çalan bir plak haberdir. Çalan plaktaki müziği beğenmezse haber sıkıntılıdır.

POLİS : Rakiplerinizi yenilgiye uğratacaksınız demektir. Polis tarafından tutuklanmak, etrafınızda tehlikenin varolduğu anlamına gelir.

PORTAKAL : Turuncu kabuklu, iri portakal değerli eşya olarak yorumlanır. Portakal aldığını, bulduğunu gören değerli eşya sahibi olur. Rüyasında koyu turuncu portakallarla dolu bir ağaç gören kimse evini süsleyecektir. En değerli, güzel şeyleri satın alacaktır.

POSTACI : Yakında kötü haberler alabilirsiniz.

PUDRA : Etrafınızda birtakım sahtekar ve yalancı insanlar var. Dikkat edin.

Kayıtlı