Kayıt Ol
 
Dost Yurdu Foruma Hoşgeldiniz...!!!

1TB lık Çakı Bıçağı
Okunma sayısı 1713 defa
20 Şubat 2018, 23:56:28


Victorinox tarafından üretilen yeni Presentation Pro isimli çakı, alışılmış İsviçre çakısının gelişmiş teknolojik özelliklerle süslenmiş hali. USB 2.0 arabirimine sahip 8, 16 ve 32 GB kapasite sunan bellek ünitesi sunan çakı, verilerinizi parmak izi okuyucusuyla koruma altına alıyor. Bir ucuna eklenen lazer işaretçi ve bluetooth bağlantısı sayesind sunularınızı yönetebiliyorsunuz. Sunu yönetimi için ihtiyacınız olan ileri gei düğmeleri de çakının arkasına eklenmiş. Tabii standart bıçak, törpü, makas, anahtarlık ve tornavida aparatlarına da sahip.
Böyle bir çakıyı görünce ilk akla gelen seyahatlerde yanınızda nasıl taşıyacağınız. Uçaklarda yasak olan bu aksesuarın Presentation Pro Flight isimli bir başka versiyonunu üreten Victorinox, aynı ürünü bıçaksız olarak kullanma imkanı tanıyor.


Fakat firma çakı işini bir adım daha ileri taşımak amacıyla, her işlevi gören İsviçre çakısına bir de 1TB'lık USB bellek eklemeyi uygun görmüş. USB çakı olarak adlandırılan bu yeni ürünün 64GB'lık modellerinden 1TB'a kadar olan kapasite seçenekleri mevcut.

Tabii ki bıçak, kürdan, testere, makas ve benzeri tüm özellikleri içerisinde barındıran yeni USB İsviçre çakısı, USB 2.0 ve USB 3.0 desteğinin yanında bir de eSATA II ve III desteği de sunuyor. Saniyede 220MB okuma ve 150MB yazma hızına sahip.

Yurtdışında nisan ayında piyasaya sürülmesi beklenen yeni modelin fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Kayıtlı