Kayıt Ol
 
Sitemizde Verdigimiz Porgram indirme linkleri Çalışmıyorsa KIRIK LİNK BİLDİR yazısına tıklayınız...

E-Sigara İle Akıllı Telefonun Birleştiği İlginç Cihaz: Jupiter!
Okunma sayısı 1872 defa
21 Şubat 2018, 00:03:22



Jupiter adlı bir akıllı telefon, üst kısmında bulunan e-sigara aparatı sayesinde kullanıcılarına hem sigara içmenin, hem de telefonla ilgilenmenin kolaylığını sunuyor.
Bir elinde sigara, diğer elinde cep telefonu olan ve bağırarak oradan oraya koşarcasına ilerleyen insanlarla hepimiz karşılaşmışızdır. İşleri gereği sürekli telefonla konuşan ancak en büyük zevklerinden, sigaradan asla vazgeçmeyen bu kişiler için telefon ve sigara vazgeçilmez şeyler arasındadır. Bu kişilerin sayısındaki artışı gören ve onlara özel bir cihaz üretmek için kolları sıvayan Vaporcade adlı bir firma, CES 2016'ya ürettiği "Jupiter" adlı akıllı telefonuyla katıldı.

Jupiter oldukça sıradan bir telefon görünümüne sahip olmasına rağmen sadece bir akıllı telefondan çok daha fazlası, bir elektronik sigara. Üst kısmında bulunan ve elektronik sigaralar için özel olarak üretilen bölmesi sayesinde elektronik sigaraların içimine olanak sunan Jupiter, elektronik sigaranın içilebilmesi için gerekli olan gücü kendi sağlıyor. Telefonun üst kısmında bulunan aparatın içerisinde yer alan ve değiştirilebilir olan tütün kısmı sayesinde tütününüzü istediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz veya doldurabiliyorsunuz. İçmediğiniz zaman başlığını çıkartarak kullanabileceğiniz akıllı telefon, Android KitKat 4.4 işletim sistemine sahip.

Videosu:

Kayıtlı